Menjar per portar a sant andreu

Menjar per a portar a Sant Andreu

Menú Migdia

De dilluns a divendres (fins a les 15.30 h.), t'oferim aquesta proposta de menú a un preu de 7,90€. Inclou un primer, un segon i unes postres.

Benvingut a La Toscana en Casa, l'elecció perfecta per a assaborir autèntic menjar per a portar amb un toc tradicional.

Els teus plats preparats favorits

Menjar per a portarSi evites la cuina o simplement manques de temps, la nostra proposta de menjar per a portar a Sant Andreu, Barcelona, és la solució perfecta. Descobreix la nostra variada oferta, des de contundents olles fins a deliciosos canelons de carn i pollastre al forn.

Ens esforcem per adaptar-nos a tots els gustos i necessitats. Controlem acuradament els ingredients, la qual cosa ens permet oferir informació detallada sobre al·lèrgies i intoleràncies. A més, intentem tenir alternatives vegetarianes disponibles.

Menjar casolà llest per a portar quan i on vulguis

En el nostre establiment de menjar per a portar, oferim opcions per a tots els dies de la setmana. Des del Menú Migdia, fins als Suggeriments del Xef els caps de setmana. També proporcionem una carta especial de festes per als dies de Nadal i suculentes promocions de pollastre al forn els dissabtes i diumenges.

Menjar per a portar en Sant Andreu Servei d'àpats personalitzat per a celebracions

Tens un esdeveniment especial?

Realitzem pressupostos personalitzats de servei d'àpats en aniversari i tota mena de festes.

Consulta'ns sense compromís

No perdis més temps entre fogons. Amb La Toscana a casa, degustaràs deliciós menjar casolà per a portar a Sant Andreu, Barcelona. Vine a visitar-nos, no et penediràs!